onsdag 28. juli 2010

Vindusfolievinglepetter

Vi er så heldige å ha 2 vinduer på badet. Jeg sier heldige fordi det er godt å ha vinduer å lufte ut (vi har ikke vifte på badet), særlig etter en dusj og når kondenstørketrommelen har stått på en stund. Ikke minst er det greit å ha dagslys fra vinduene når jeg sminker meg. Ofte at en kommer ut i dagslyset og ser at en har vært litt vèl raus med rougen, som man ikke oppdaget inne i kunstlyset. Men på det ene vinduet har vi persienner, som jeg vil bli kvitt. Syns de henger bare og samler støv, og er vanskelig å få rene. De slipper ikke inn så mye lys heller, uten at det vil bli innsyn. På det andre vinduet har vi en gammel vindusfolie som har vært der lenge før vi flyttet inn. Som jeg gjerne vil ha byttet ut, gjerne i noe frostet.
Men så kommer jeg (endelig) til "problemet" mitt. Hvilken folie skal jeg velge? (for jeg vil gjerne ha folie, ikke gardiner). Valget står mellom helt enkel frostet folie eller frostet folie med mønster.
Denne folien har jeg en liten prøvebit av på den andre badevinduet. Vet ikke helt hva jeg syns om den...Er den litt rotete?Mye mønster på èn gang? Hadde kanskje holdt med bare de hvite blomstrene?
På tapetshop.no fant jeg denne folien. Litt enklere og roligere enn den over, men vil det bli fint?
Eller skal jeg bare gå for en helt frostet, uten noe mønster på? Egentlig det enkleste, da blir det ikke så rotete om en har pynt i vinduskarmen? Er litt usikker, men heller mest mot den enkle frostede typen.
Hva syns dere? Noen tips, ideèr eller forslag til badevinduer?
Og selger de frostet vindusfolie på Claes Ohlson el. Biltema?


mandag 19. juli 2010

Kjære Meteorologisk Institutt!

Eller den som styrer med dette været; Hvor blir sommeren av?!Hvorfor er det varmerekord i 2010, når man skulle tro at temperaturen i Norge (ivertfall denne delen av landet) trekker gjennomsnittstemperaturen ned? Det må jo være steder i verden hvor det er sinnsykt varmt, for at det skal bli varmerekord?! Merker ikke så mye av den her, nei....Mildt vær, men mer som en fin vår, skulle ikke tro vi var midt i juli (eller nesten ferdig med juli)! Vi har hatt noen fine dager, men det fine været har sjelden vart en hel dag...kommer som regel regnbyger på ettermiddagen!
Men ikke så gale at det ikke er godt for noe! Regnvær fører til sølepytter, som er "morro for onga`n"! I går kledde jeg og Vida på oss regnutstyr fra topp til tå og plasket i søyler! Stor stas :)
Heldigvis så ble det finere ut på dagen, og vi fikk sett sola!Alltid like hyggelig gjensyn :)
På kvelden lagde vi sjokoladefondant...en (u)mager trøst på en sommerkveld!
Vi får krysse fingrer,tær,armer og ben i håp om at vi kan få noen flotte sommerdager her på Sunnmøre!
Jeg har sommerkjoler jeg vil bruke!! ;)
Ha en fin kveld, håper solen er hos deg iallefall!

onsdag 14. juli 2010

Et hekleduktips...

I dag kommer jeg med et lite tips om hekleduker :) På Skeidar selger de søte små hekleduker til en 10èr for de største og en 8èr for litt mindre duker! Jeg kjøpte meg en liten bunke når jeg først var der. Kjekt å ha!!
Jeg har laget to skåler av en stor duk og en liten duk. Oppskriften på disse skålene har jeg fra boken "Sjarmerende gjenbruk". Nå står de i vinduet på badet med smykker og øredobber i.

To andre duker har jeg pyntet en sofapute med;
Har fortsatt noen duker igjen, så får se hva jeg bruker de til. Har planer om runde bestemorsputer mm.
Det var dagens tips, så løp og kjøp hekleduker til en billig penge :)
Ha en fin onsdag, her hos oss har sola tittet frem i kveld,håper den blir en stund!

torsdag 8. juli 2010

Diggelo,diggeleii...

Det blir et lite innlegg fra meg ut i de små nattetimer! Får ikke sove, og det er 4 årsaker til det; 1. Måsen har vært så kjekk og grei å bygge reir på taket på nabohuset (helt flatt tak). Så der er det liv og leven og ship ò hoi hele natta. 2.Jeg har en aktiv liten tass/tulle i magen som blir ekstra aktiv når mamma legger seg ned for å sove Nr3. er en følge av nr. 2, siden den lille er aktiv og mest sannsynlig hopper trampoline på blæra mi, må jeg på do hvert 10.minutt og sist men ikke minst årsak nr. 4; Mannen i mitt liv peser når han sover!Eller dvs. det høres ut som han ligger å sukker høyt og tydelig, noe som er veldig irriterende når man er veldig ømfintlig for lyder når man skal sove. Jeg må helst ha det helt mørkt og helt stille for å kunne sovne. Så alle de fire tingene tilsammen gjør at jeg nå fant ut at jeg bare står opp og skriver et innlegg om Vida sine nye og fantastiske fine sko :)
Røde sko med hvite polkadotter, og med Minnie Mus på! Det var et langt "AAaaaaaaa" på innpust fra Vida da hun fikk se disse :)
Mikke Mus klubbhus er en stor favoritt. Også en favoritt hos meg, særlig kl 06:00 på morningen!!Da betyr det en ekstra liten halvtime til å slumre på sofaen, mens Vida sitter som et lys og følger med! :)
Nå virker det som om den lille i magen har roet seg litt, og jeg kjenner søvnen sige på, så håper at jeg snart sover søtt! All søvn trengs for tiden merker jeg! Blir nok ikke mer av det i tiden fremover heller, så man får hvile når man kan!
Ha en god natt alle sammen!
Vi blogges snart i igjen!
Natta :)

søndag 4. juli 2010

Støtter en god sak

Vida har fått seg bokstøtter!Og jeg er kjempekry over å ha kommet på den ideèn å bruke hylleknekter som bokstøtter ;) Sikkert flere som har gjort lignende før meg, men da jeg kom på det syns jeg at jeg var kjempelur!!
Bokstøttene/hylleknektene er dekorative og ikke så "barnslige", slik at hun kan ha dem lenge.
Skal feste på klosser på sidene så de blir litt mer stødige, men hadde ikke tid til å vente på det før jeg blogget dem! :)
Vida er en liten bokorm, elsker å sitte å se i bøker og blader. Ikke så interessert i å høre på fortellinger enda, men vi snakker om bildene og det hun ser. Gleder meg til å kunne lese eventyr for henne og ikke minst gleder jeg meg til å lese Torbjørn Egner og Elsa Beskow bøker til henne! Syns de bøkene er flotte bøker, både til voksne og barn. Også får jeg i tillegg en oppfriskning fra bøkene og eventyrene fra barndommen!
Nå venter smågodt og Hercule Poirot!
Ha en god kveld!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...