søndag 30. januar 2011

Sophie la girafe

Vi har fått oss en ny liten venn hos Lille venn! Søte Sophie la Giraf, den søteste biteleken jeg har sett ihvertfall :) Her kan du lese litt mer om henne;
 
De myke og runde ørene/ hornene er behagelige for babyen å tygge på,og spesielt når tennene er på vei og gummene klør! Her kan dere lese litt om funksjonene til denne lille søte giraffen:
Utformingen av Sophie vekker barnets sanser;
Syn
De mørke flekkene på Sophies kropp, samt hennes mørke øyne skaper visuell stimulasjon og gjør henne godt gjenkjennelig for barnet
Hørsel
Når barnet klemmer på Sophie avgir hun en morsom pipelyd som stimulerer barnets hørsel og som også hjelper barnet til å forstå sammenhengen mellom handling og effekt.
Smak
Sophie er meget fleksibel og myk og hun har flere deler som babyen kan tygge på (ører, horn, snute og ben). Hun er perfekt for å roe ned barnets såre gommer når tennene kommer. Giraffen er håndlaget i de franske alpene og består av naturgummi(ftalatfri). Hun er malt med matmaling. Foreldre trenger derfor ikke uroe seg for at barnet skal få i seg farlige stoffer når de tygger på Sophie.
Føle
Sophie er som sagt laget i naturgummi, noe som gjør at hun er meget god og myk å ta på. Hun har også en perfekt passform for små barnehender. Hun er meget lett, og hennes lange hals og ben gjør det enkelt for barnet å få tak i henne.
Lukt
Sophie lukter søt naturgummi fra Hevea-treet noe som barnet vil elske


Sophie er håndlaget i de franske alpene, og hver giraff går gjennom 14 steg før den havner i en liten barnehånd.
Sophie så dagens lys i Frankrike i 1961 (hipphurra 50 år i år!!)og har siden den gang blitt gitt i gave til millioner av barn verden over. Det selges om lag 800.000 eksemplarer av denne herlige, lille giraffen årlig. 6 av 10 nyfødte franske babyer får sin egen lille Sophie i gave. Sophie er derfor en av de største stjernene blandt babyleketøy. Også Hollywood stjernene liker Sophie;

Nicole Richie og datteren Harlow og lille Sophie

Denne lille giraffen er godt merittert. Her er noen av utmerkelsene ;Sophie la Girafe ble kåret til årets barneleke i USA i 2009, hun fikk førsteplass for mest praktiske barneleke i England i 2010 og finalist i Mother and baby i 2009.

Her i huset blir giraffen gumlet på stort sett hele dagen, da Stella begynner å få opp sin første tann! Giraffen er så god for henne å holde, tar godt tak rundt halsen og vrir og vender på den mens hun tygger i vei! :)
Tror med sikkerhet at Stella (5 mnd) gir tommelen opp for Sophie la Girafe! :)
Sophie la Giraffe kan kjøpes hos Lille venn!

lørdag 29. januar 2011

På trappene

Jeg har fått noe nytt å kverne på i det siste. Vi skal nemlig innrede loftet vårt!!Joy!Har villet gjøre det lenge, siden plassen i den leiligheten vi har skrumper inn, ettersom familen vokser. Utrolig hvor mye som følger med disse små personene...de tar ikke så mye plass selv, men alt som hører med av utstyr og leker fyller opp hver en ledig krinkel og krok :)

Vi bor i et gammelt hus, med 3 etasjer (4 med kjelleren, men den er ikke beboelig). Vi bor i 2.etasje, og har et råloft til disposisjon. Vi tenkte en stund å lage utleige-leilighet, men nå har Mannen i mitt liv endelig innsett at vi trenger med plass og at loftet skal inkluderes i vår leilighet! Hipphurra, jeg ble gla`! :)
Men mye må ordnes får vi får startet på selve loftet. Taket må skiftes utvendig og isoleres innvendig, golvene må rettes av og isoleres. Og vi må finne ut hvor vi skal ha trappen opp, uten at det stjeler mye plass fra noen av de andre rommene vi allerede har. Så jeg har vært på trappejakt, å finne den beste trappen uten at den ruver for mye!

Dette eksempelet er det som er mest aktuelt, og ganske likt kroken der vi har tenkt å ha trappen opp til loftet.

Denne også hadde passet fint inn, og den ser ut som den ikke tar så veldig stor plass.

Denne type trapp passer også, men spørs om den tar litt mer plass.
Ikke så lett, vi lurer litt på å lage trappen selv også, men greit å titte litt rundt etter inspirasjon.
Blir ivertfall veldig greit med mer plass! Gleder meg til å innrede og planlegge interiøret!
Åh..det glemte jeg å si; Jeg får meg kontor/ SYROM på loftet!! :D
Ha en super lørdag videre!
:)

onsdag 26. januar 2011

Polkadottbokstaver

Hos Lille venn har vi søte trebokstaver i duse farger med polkadotter på. De er kjempefine å henge på døren inn til barnerommet med barnets navn. Bokstavene er lette, så de kan godt henges opp med dobbelsidig teip eller kitt/lærertyggis.
Vi har de inne i fargene lyseblå, rosa, brun, grønn og lyslilla.

Fine å ha over sengen med barnets navn, eller ord som angel, engel, love, baby...ja hva man vil. De kan også stå på en på en hylle på barnerommet (kan være lurt å feste dem med kitt/lærertyggis,så de står stødigere), man kan også knyte et bånd på dem så kan de henge fra knagger. Man kan mikse og matche fargene slik man vil, like fint å blande fargene som å ha alle i èn farge. Alle fargene går veldig godt sammen.
De passer jo godt ellers i huset også. Ikke noe fare å ha disse stående på stua eller hvor man vil. Man kan jo skrive de ordene man vil; home, love, family eller som på bildet over; Haust (bildet er tatt i høst).
Pris pr stk er 79 kr, de er ca 15 cm høye. Vi selger dem i nettbutikken ,men om du ikke skulle finne den bokstaven du ønsker eller fargen du ønsker der, send meg bare en mail så skal jeg sjekke ut hva som finnes på lager. Vi får påfyll av bokstavene i morgen, så da skal det finnes et godt utvalg av alle bokstavene og fargene.

 Da er nok en dag over, skal finne senga! Ønsker alle en fin torsdag! :)

søndag 23. januar 2011

Suss,suss Pegasus

Tror den tingen jeg har sydd mest av alt i tillegg til hjerter må være de herlige hestene fra Tildas hus! Syns de er så søte og rare på samme tid, der de svever bekymringsløse avsted. Jeg har sydd noen av de på bestilling, og noen har jeg sydd som gaver og noen har jeg solgt i butikken.
Jeg har laget to typer hester, små som svever på et stativ og kjepphester.
Nå har jeg sydd en tredje variant, en Pegasus, en hest med vinger!
Det ble ikke en helt ordentlig Pegasus, med enhjørning-horn, for det fikk ikke jeg helt til...:) Men syns den ble søt likevel jeg! Fin å ha hengende over sengen/voggen, i vinduet eller hvor helst man vil ha en liten engle-hest hengende! :)
En rosa lady Pegasus er under produksjon, hun må bare få sydd på vingene og føttene sine, så er hun klar for den store vide verden hun òg! Men det blir ikke helt enda, for nå er det natta for meg!
Ha en god natt!

lørdag 22. januar 2011

Litt forandringer på bloggen!

Hei alle sammen, leeenge siden sist! :)
Her kom jula og gikk jula uten noe lyd fra meg. Vi fikk, som sikkert mange andre, sjuka i huset en uke før jul, og siden har den gått runden innom alle 4. Begynte med oppkastsyka, så var det forkjølelse og feber på gjengen også avslutta vi med oppkastsyka igjen..så bloggen var ikke prioritert i denne perioden ....
Men vil bare informere om litt endringer på bloggen fremover. Jeg har jo også en nettbutikk/butikk (Lille venn) som jeg også har hatt en blogg til. Men det å ha to blogger, i tillegg til nettbutikk og en Facebook side til butikken tar mye tid å skulle oppdatere ofte, så derfor slår jeg sammen de to bloggene mine. Slik at denne bloggen vil også omhandle litt butikken min og hva som skjer der, med nyheter og oppdateringer.(og annet butikkrelatert materiale ) :) Vil jo også fortsette med å blogge om livet her hjemme,om hobbyer og interiør! Så håper dere som leser, vil fortsette med det selv om det blir litt forandring :)
♥ Ha en fin helg videre! ♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...